Forumul Industriei Auto Europene 2019, Craiova, 18 Martie 2019

In contextul preluarii presedintiei Consiliului UE de catre Romania, in data de 18 Martie, la Craiova, va avea loc Forumul Industriei Auto Europene 2019, eveniment la care sunteti invitat sa participati.

Evenimentul va aduce la aceeasi masa, decidenti politici, reprezentanti de top ai industriei auto nationale si europenem profesionisti ai sectorului auto, asociatii relevante ale sectorului in care ne desfasuram activitatea, ACAROM oferind suport Ministerului Economiei in organizarea forumului.

Cu aceasta ocazie vor fi discutate aspecte care tin de competitivitatea sectorului auto european, conditiile economice actuale si necesitatile de dezvoltare ale sectorului auto, impactul noilor standarde de emisii asupra evolutiilor pietei auto, pasii urmatori pentru o mobilitate curata, conectata si digitala, precum si alte subiecte de interes pentru industria auto.

Dupa cum puteti observa din agenda atasata, evenimentul beneficiaza de prezenta autoritatilor romane la nivel de Prim Ministru, Ministrii, a Comisarului European pentru Piata interna, Industrie, Antreprenoriat si IMM-uri, a top managementului companiilor DACIA, FORD, Continental, Bosch, etc, precum si a reprezentantilor Comisieiei Europene cu responsabilitati pe sectorul auto.

Va invitam asadar sa participati la acest eveniment, important pentru viitorul sectorului auto european, rugandu-va sa va inregistati participarea accesand link-ul de mai jos.

https://accreditation.romania2019.eu/events/conference/q1NxKlowZa2OyqkBMW5deJLXjJJXgzn4bR3vVmDjE76p0QP8AY

Intrucat conditiile de securitate si acces la eveniment sunt foarte stricte, participarea la Forumul Industriei Auto Europene 2019 este posibila numai in urma inregistrarii prealabile pana la data de 8 martie 2019.

Pentru informatii suplimentare ramanem la dispozitia dumneavoastra la tel/fax: 0248.211.245, email acarom@acarom.ro , persoana de contact Adrian Sandu.

Agenda eveniment
Forumul Industriei Auto Europene 2019

Locatie desfasurare eveniment:
Centrul Multifuncțional Craiova
Strada Târgului nr.26
Craiova, 200632 Romania + Google Map

Phone:+40765.577.711
Website:www.centrulmultifunctionalcraiova.ro