DEMO METAL BRAȘOV – Smart Industry, 26-29 noiembrie 2018

Între 26 și 29 noiembrie, DEMO METAL revine la Brașov, aducând peste 50 de companii de top din industrie. Ca de fiecare dată, și la această ediție, specialiștii și managerii din industrie sunt așteptați cu noutăți. Astfel, în premieră la Demo Metal Brașov vor participa noi companii, cum sunt: YLM Polonia, Bosch Group, Renishaw, Turck, Keyence, Spartech, BWB Surface Technology sau Struers.

În plus, pe 26 și 28 noiembrie, în cadrul Demo Metal Brașov accentul va fi pus pe tematica Smart Industry, într-o agendă densă:

  • pe 26 noiembrie, se va desfășura Forumul ,,FABRICAȚIA INTELIGENTĂ – cerere și ofertă, față în față la DEMO METAL BRAȘOV 2018, unde vor fi prezenți atât reprezentanți ai top managementului companiilor din industrie, cât și cei ai furnizorilor de soluții Industry 4.0, IiOT, pentru o fabricație inteligentă;
  • pe 28 noiembrie va avea loc Bosch Industry Day, la care vor participa specialiști și manageri din întreaga țară.

Vizitatorii vor primi la intrarea în spațiul expozițional Ghidul soluțiilor ,,Smart Industrype care le pot găsi la standurile companiilor expozante.

De asemenea, ca și anul trecut, Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER) organizează pe 27 noiembrie 2018  o ediție specială a Forumului de afaceri Business Accelerator.

Detalii despre toate evenimentele conexe vor putea fi găsite în perioada următoare pe www.demometal.ro .

Demo Metal Brașov este sprijinit în continuare de partenerii săi: Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Camera de Comerț și Industrie româno-germană (AHK), Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER) și OPIAR (Organizația Patronală din Industria Aeronautică din România).

Tradițional la Demo Metal, toți cei implicați, organizatori, expozanți și parteneri, pregătesc noi surprize pentru vizitatori!

Save the Date: 26-29 noiembrie 2018, Demo Metal Brașov!