Conferinta Intinerirea parcului auto din Romania – Care sunt solutiile ?, 26 Septembrie 2017, PwC Romania

PwC România are plăcerea să vă invite la Conferința „Intinerirea parcului auto din Romania – Care sunt solutiile ?”, organizată în parteneriat cu ACAROM. Evenimentul va avea loc pe 26 septembrie 2017, la Hotel Athénée Palace Hilton din București, sala Regina Maria, începând cu ora 09.30.

Vă invităm la o discuție despre principalele probleme cu care se confruntă sectorul auto din România, pentru a găsi împreună cele mai bune modalități de sprijinire a dezvoltării acestei industrii şi de atingere a obiectivelor de mediu asumate de România. Evenimentul va aduce împreună reprezentanți ai autorităţilor române, oficiali din partea principalilor producători şi distribuitori auto prezenți pe piața din România, reprezentanți ai  asociațiilor de profil, ACAROM si APIA, precum şi parteneri din cadrul rețelei PwC.

Principalele teme propuse spre dezbatere sunt stadiul actual şi tendinţele la nivelul sectorului auto din România, principalele provocări în materie de mediu şi fiscalitate şi măsuri pentru a încuraja reînnoirea parcului auto național. De asemenea, vom aduce în discuție tendințele şi provocările de pe piața europeană a automobilelor.

Evenimentul va fi organizat în limba româna şi engleză. Traducerea va fi asigurată.
Participarea la acest seminar este gratuită, însă numărul de locuri este limitat.

Vă rugăm să ne confirmați participarea dumneavoastră la:

Alexandra Timofte

alexandra.timofte@pwc.com