Demo Metal Vest, Arad, 9-12 mai 2018

DEMO METAL VEST 2018 este cea de a doua editie a evenimentului esential modernizarii proceselor de fabricatie in domeniul prelucrarii metalelor din industria din România.

Dupa o prima editie reusita, DEMO METAL VEST revine la Expo Arad si, prin noutatile prezentate de cele peste 80 de firme participante, prin numarul mare al solutiilor expuse si al specialistilor prezenti, deschide participantilor oportunitati unice de dezvoltare, de networking si exercita atractie pentru toti profesionistii si specialistii companiilor din Romania si din tarile invecinate.

Cele peste 80 de firme care participa la DEMO METAL VEST, companii mai mari sau mai mici, branduri internationale prezente inca de la prima editie sau in premiera in acest an, impreuna cu partenerii care stiu ca industria din vestul tarii merita un eveniment pe masura dezvoltarii si al potentialului industrial al zonei, alaturi de universitatile care isi doresc sa aduca mai aproape de studenti noile tehnologii, se pregatesc pentru DEMO METAL VEST 2018.

Inovatii, premiere in Romania, echipamente speciale, ultimele tehnologii – pot fi gasite la DEMO METAL VEST intre 9-12 mai, la Expo Arad!

Detalii pe www.demometal.ro/vest

Despre organizator

Tehnic Media este editorul ,,T&T-Tehnica și Tehnologie”, revista premium care se adresează specialiștilor și managerilor cu activitate în domeniul industrial. În plus, Tehnic Media oferă cea mai complexă și dinamică platformă pentru industrie – www.ttonline.ro , care integrează toate informațiile necesare managerilor în luarea deciziilor de achiziții în compania în care activează. De asemenea, Tehnic Media este și organizatorul Demo Metal, cel mai important eveniment din România în domeniul prelucrării metalelor, eveniment sprijinit de ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România.

Pentru inscrieri si informatii:

0753.317.247
demometal@tehnicmedia.ro
0248.211.245
acarom@acarom.ro