Demo Metal, Brasov, 23-25 octombrie 2017

Demo Metal Brașov, mult așteptatul eveniment dedicat industriei prelucrării metalelor, se va desfășura în perioada 23-25 octombrie 2017 la Centru de Evenimente Lux Divina Brașov, pe platforma industrială Rulmentul.

Ca și la edițiile precedente, Demo Metal Brașov va fi un eveniment complex, structurat pe mai multe secțiuni – Expo, Forum, Întâlniri de afaceri B2B, care oferă tuturor celor prezenți la eveniment maximizarea efectelor participării.

Demo Metal Brașov se bucură de sprijinul partenerilor săi tradiționali –  Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) și Camera Franceză de Comerț în România (CCIFER), și putem anunța deja că în cadrul evenimentului de anul acesta se va desfășura, sub umbrela Business Accelerator, o sesiune de întâlniri de afaceri organizată de CCIFER.

Pentru informatii suplimentare si detalii cu privire la participare va stam la dispozitie la: Tel./fax: (+40 21) 340.28.68, Mob.: (+40) 741.076.833, info@ttech.ro, acarom@acarom.ro, www.ttonline.ro .