NXP Semiconductors își extinde activitățile în România

2022 se prevede a fi începutul unei mari revoluții tehnologice, mai mare decât cea din anii 2000, marcată de apariția laptopurilor și decât cea de anii 2010, când au apărut smartphone-urile. Studiile spun că în 2030 vor fi în lume 75B+ de dispozitive ultra-conectate, 60% dintre mașini vor fi electrice sau hibride, 5G-ul va avea acoperire de 60% încă din 2025, iar veniturile obținute din inteligența artificială în industria de semiconductori vor ajunge la 75B$.

La NXP Semiconductors România, contribuim exact la aceste tehnologii ale viitorului.

NXP este în prima linie a avansului tehnologic despre care se vorbește că ne va influența semnificativ viitorul.

Cu peste 20 de ani de istorie în proiectarea, dezvoltarea și inovarea produselor software, NXP România este un centru de excelență în software și instrumente de dezvoltare software.

Cu o medie de peste 500 de ingineri și o cifră de afaceri de 38 de milioane de euro în 2021, compania este lider global în dezvoltarea de software pentru tehnologiile de tip 5G, Wireless, Automotive (ADAS, AI/ML, Radar), soluții de securitate și instrumente folosite în dezvoltarea de software. Centrul din București se concentrează pe două domenii în continuă transformare: Automotive și Internet of Things.

Un alt subiect de interes este cercetarea, unde vom continua să investim ca parte a programelor noastre de creeare de proprietate intelectuală.

Pe măsură ce arhitectura automobilelor evoluează, centrul de excelență în software NXP România dezvoltă produse software integrate, care îmbunătățesc experiența clienților prin furnizarea de platforme hardware și software de referință, ușor de utilizat și configurat.

Oferim soluții pentru Automotive, Consumer, Industrial si Internet of Things, platforme de dezvoltare software care integrează componente livrate de NXP, majoritatea dezvoltate în România și software de la parteneri, în domenii în care acestea completează oferta de software NXP.

Prezența noastră în România se concentrează și pe managementul serviciilor IT și pe operațiunile de vânzări a chip-urilor și gestiune a comenzilor.

Nu în ultimul rând, foarte important pentru noi este gradul de satisfacție a angajaților noștri, oamenii fiind cel mai mare atu al companiei. Continuăm să implementăm și să dezvoltăm programe de wellbeing și de dezvoltare personală.

Cariera angajaților este o prioritate pentru noi. Încurajăm colaborarea globală și mentoratul pentru a avansa în carieră și pentru a stimula dezvoltarea personală.

În plus, îmbrățișăm o cultură incluzivă, transparentă, care promovează onestitatea, integritatea, diversitatea și feedback-ul deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *