RAMIRA – furnizor de dispozitive de sudura din Romania pentru industria auto

RAMIRA este unul dintre cei mai importanţi furnizori de dispozitive de sudură din Romania pentru industria auto, o companie a cărei renume este consolidat de grupul din care face parte de la începutul anului 2013 – Chropynska Group.

Oferim următoarele produse şi servicii:

 Proiecte Turn-key

Cu o vastă experienţă acumulată pe parcursul a patru decenii, am dezvoltat know-how-ul necesar pentru realizarea de proiecte Turn-key care răspund cerinţelor complexe ale clienților noștri. Procesul nostru cuprinzător include dezvoltarea de concept, simulare, proiectare detaliată, fabricație, instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor, asigurând o tranziție coerenta de la idee la realitate operațională.

Servicii de Design Mecanic și Simulare Procese Experienţa noastră în design mecanic se reflectă în capacitatea de a crea soluții inovatoare și eficiente. Utilizăm cele mai moderne tehnici de simulare pentru a anticipa şi optimiza procesele, reducând astfel riscurile și costurile asociate dezvoltării de noi produse.

Producție de Echipamente Industriale

Facilitățile noastre de producție sunt dotate cu tehnologie de ultimă oră, permițându-ne să fabricăm echipamente de inalta calitate, oferind astfel produse premium care contribuie la succesul și eficiența operațională a partenerilor noștri.

Pentru mai multe detalii, vizitează website-ul nostru: www.ramira.ro, sau contactează-ne la numărul de telefon: +40 262 216 868.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *