Polul Auto Muntenia a participat la SALONUL AUTO BUCUREȘTI & ACCESORII 2017

Polul Auto Muntenia a participat in perioada 9-10 noiembrie 2017 la SALONUL AUTO BUCUREȘTI & ACCESORII, ediţia a XV-a, 4- 12 Noiembrie 2017, Pavilion Central A, ROMEXPO – EXPOZIŢIE CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ şi PLATFORMA DE BUSINESS NR. 1 a domeniului auto din România.

Polul Auto Muntenia a fost reprezentat de cei doi membri: Automobile Dacia SA și Renault Technologie Roumanie SRL și Entitatea de Management Proconsult SRL.

In cadrul ediției din acest an a SALONULUI AUTO BUCUREȘTI & ACCESORII, ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din ROMania, din care fac parte 158 societăți comerciale care desfășoară activități in industria de automobile, a organizat, in zilele de 9 si 10 noiembrie 2017, evenimentul “Progress by cooperation”.

Seminarul a avut ca scop dezvoltarea cooperării intre OEM-urile din Romania & companiile auto mari din zona noastră geografica si furnizorii de componente/servicii. Evenimentul a debutat cu o scurta conferință pe teme de interes pentru furnizori, urmata de întâlniri B2B anterior programate.

Printre temele prezentate a fost și cea referitoare la Polul auto Muntenia, acțiune care se înscrie între demersurile realizate în scopul Creșterii vizibilității naționale și internaționale a Polului Auto Muntenia. De asemenea, firmelor participante la eveniment, le-a fost propus un Chestionar privind necesitățile tehnologice ale companiilor din industria auto.

Prezentarea POLului AUTO MUNTENIA poate fi descarcata aici:

Image result for download

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *