One of the hardest weeds to find in a garden may not look like a weed at all.

ACAROM l-a comemorat joi, 9 noiembrie, pe Constantin STROE, in cadrul seminarului « Progres prin cooperare in industria auto »

La un an de la disparitie, lui Constantin STROE, fost director general al Daciei si presedinte ACAROM, i s-a dedicat un emotionant medalion comemorativ la inceputul Seminarului pentru dezvoltarea retelei de fabricanti de piese si servicii auto din tara. Memoria celui care, timp de aproape 50 de ani, a scris istoria Daciei si a industriei auto romanesti a fost evocata de Gabriel Sicoe, presedintele ACAROM si fost colaborator apropiat, de Gheorghe Badea, presedinte al Grupului Industrial Componente Pitesti si de catre François Blanc, membru al echipei de management romano- franceza care a pus in opera programul de « renastere » a Daciei dupa privatizarea cu Renault. Un montaj video ilustrand activitatea si personalitatea lui Constantin STROE a incheiat medalionul comemorativ.

La inceputul Seminarului, organizat in cadrul Salonului Auto Bucuresti &Accesorii 2017, domnii Yves Caracatzanis, presedintele Parteneriatului Auto Romania si Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, au prezentat mesaje de sustinere a dezvoltarii retelei de furnizori si de servicii auto.

Reprezentanti ai Dacia, Ford, GIC Pitesti, ELBA Timisoara, Exact Systems si ai Universitatii din Pitesti au detaliat, in continuare, oportunitatile si modalitatile deschise furnizorilor pentru intra in retelele de sourcing din industria auto.

In sesiunile de intalniri B2B care au urmat, cei 120 de reprezentanti ai furnizorilor si constructorilor participanti la Seminar au discutat despre posibilele cooperari.  Cele 10 ateliere tematice de discutie s-au axat pe urmatoarele subiecte: componente auto mecanice, componente din mase plastice sau cauciuc, tehnologii si utilaje, solutii IT pentru conceptia si productia auto, logistica si servicii.

Concluzia generala conturata in urma Seminarului a fost ca exista atat necesitate cat si dorinta tuturor companiilor participante de a coopera pentru construirea de business-uri  win-win stabile care vor consolida industria auto din Romania.

Pentru a doua zi a Seminarului participantilor li s-a oferit posibilitatea de a vizita Uzina Dacia din Mioveni.

Buy shade cloth from https://www.agfabric.com/collections/shade-cloth-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *