Lideri ai industriei se reunesc la AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT, Sibiu 9-10 Martie 2023

Nume importante ale industriei automotive din România, Serbia, Bulgaria și Moldova se reunesc pe 9 și 10 martie 2023 la Sibiu în cadrul AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT!

Recesiunea globală, criza energetică, deficitul de materii prime, lipsa de forță de muncă și talnte, blocajele pe lanțurile de aprovizionare, digitalizarea și automatizarea, alături de cea mai importantă transformare a industriei de la începuturile sale – electromobilitatea sunt subiecte cheie pe agenda AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT 2023.
Acum este momentul pentru jucătorii din industrie să-și unească forțele și să identifice soluții la crizele actuale, dar în același timp să profite de oportunitățile pe care le aduce transformarea industriei auto în Europa!

La eveniment au confirmat prezența reprezentanți ai unor companii precum FRÄNKISCHE, KIEKERT, SIN CARS, LEAR CORPORATION, CONTINENTAL AUTOMOTIVE DOO, CONTINENTAL AUTOMOTIVE SYSTEMS, CONTITECH, ifm efector, MAGNA Exteriors, DTR DRÄXLMAIER SISTEME TEHNICE, NOVARES, DACIA, GROUPE RENAULT, MARQUARDT SCHALTSYSTEME SCS, AUTOLIV, LEONI, JOYSON SAFETY SYSTEMS, ADIENT AUTOMOTIVE ROMANIA, ebm-papst, BOSCH AUTOMOTIVE BLAJ, ODU MANUFACTURING ROMANIA, HENDRICKSON, WITTE AUTOMOTIVE BULGARIA, YAZAKI BULGARIA, ELEKTROMANUFACTURING.

Ai nevoie de alte motive să participi?

Speakeri de top! Vezi lista actualizată pe website-ul evenimentului
Masterclass Planificare si optimizare stocuri

✔ : organizăm primul Hackathon de logistică din România la care s-au înscris studenți de la Universitatea Politehnica București, Universitatea din Pitești, Universitatea Politehnica Timișoara,  Universitatea Babes-Bolyai și Universitatea din Sibiu.

Experiență on-site: vizite de lucru organizate la fabrici și structuri logistice din Sibiu

Membrii ACAROM beneficiază de 10% reducere utilizând codul de înscriere ALS10.

Pentru înscriere și oferte personalizate de promovare în cadrul evenimentului vă rugăm contactați:
– Mădălina Kerestely – madalina@intermodal-logistics.ro , sau 0726.172.417
– Mariana Patru mariana@intermodal-logistics.ro
acarom@acarom.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *