INTEK, eveniment dedicat automatizării, robotizării și digitalizării proceselor industriale, 4-7 aprilie 2023, Brașov

INTEK, eveniment dedicat automatizării, robotizării și digitalizării proceselor industriale, se va desfășura între 4-7 aprilie 2023 la Brașov.

INTEK are ca scop aducerea în prim-plan a trendurilor internaționale în materie de automatizare, robotizare și digitalizare, cu un accent deosebit pe aplicațiile practice și soluțiile tehnologice. Acest eveniment reunește specialiști din diverse domenii, furnizori de tehnologie și decidenți din mediul de afaceri, oferindu-le o platformă pentru schimbul de idei, prezentarea de produse și servicii, precum și pentru networking.
Pentru furnizorii de echipamente și tehnologii, INTEK reprezintă o oportunitate unică de a-și prezenta soluțiile și de a-și dezvolta afacerile. Acest eveniment le oferă o platformă eficientă pentru a-și întâlni actualii și potențialii clienți, pentru consolidarea brandului și pentru a încheia afaceri inovatoare cu companii din întreaga țară.
Vizitatorii vor putea descoperi cele mai noi tendințe în materie de tehnologie, software și echipamente, precum și soluții de automatizare, robotizare și digitalizare adaptate pentru industria din care fac parte. De asemenea, vor putea lua parte la prezentări interactive în cadrul Forumului și conferințelor, se vor întâlni cu experți în domeniu și vor avea posibilitatea să înceapă noi colaborări.

INTEK este un eveniment de referință pentru toți cei care doresc să rămână la curent cu cele mai noi soluții tehnologice, cu scopul de a-și dezvolta afacerile în mod eficient și sustenabil.

Mai multe detalii, pe:
www.intek.ro;
https://youtu.be/uQh6G9I_9NM.

Mihaela Iliescu
Mob.: (+40) 741.076.700
mihaela.iliescu@tehnicmedia.ro
www.intek.ro
www.tehnicmedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *