IMSAT Groupe SNEF, Integrator de solutii multitehnice – Nou membru ACAROM

Recunoscut ca expert in sectoarele de activitate din Industrie, Energie, Infrastructura Cladirilor sau a Transporturilor, IMSAT Groupe SNEF proiecteaza, dezvolta si integreaza solutii multitehnice pentru cele mai complexe aplicatii.

Avand experienta acumulata in aproape 60 de ani, atat pe plan national cat si international, compania este alaturi de clientii sai in toate etapele unui proiect, de la proiectare la management de proiect, fabricatie, montaj, punere in functiune si mentenanta.

Spectrul de competente IMSAT Group SNEF acopera inginerie si montaj pentru instalatii electrice si mecanice, procese industriale,  sisteme de climatizare si de securitate. In sfera tehnologiilor Industriei 4.0, competentele companiei sunt prezente in automatizari, sisteme si solutii robotice, servicii de mentenanta preventiva si predictiva.

Integrare sisteme robotice

Livrarea de proiecte la cheie, pornind de la studii de fezabilitate, prototipizare, proiectare si instalare (mecanica si electrica) pana la programare, punere in functiune si mentenanta.

Propunerea de sisteme robotice industriale de ultima generație ce asigura competitivitatea și modernizează fabricile cu procese industriale automatizate mai eficiente.

Mecanic

Proiectarea arhitecturii si montajul structura cladirilor civile si industriale. Integrarea echipamente industriale statice si dinamice. Asamblarea liniilor industriale, montajul si punerea in functiune a instalatiilor tehnologice, echipamentelor de proces sau instalatiilor pentru utilitati.

Furnizarea de solutii complete pentru instalatii de tevi de proces sau tevi de utilitati (proiectare, fabricare, instalare, punere in functiune si mentenanta).

Electric

Livrarea celor mai bune solutii tehnice in domeniul instalatiilor electrice de joasa si medie tensiune pentru proiecte industriale si civile: statii de transformare, instalatii de forta, de distributie, sisteme de back-up (generatoare, UPS), iluminat, actionari electrice.

Dezvoltarea, proiectarea si instalarea oricarui tip de instalatii electrice noi, asigurarea mentenantei si optimizarea instalatiilor existente.

Proces industrial si automatizari

Proiectarea si integrarea de solutii complete de automatizare pentru controlul si monitorizarea proceselor de productie industriala. Automatizarea proceselor de productie adaptate tuturor tipurilor de industrii, folosind cele mai avansate sisteme de control al procesului sau solutii SCADA disponibile.

Industrie/ Automobile - Ford Craiova, Roumanie - divers projets ...

Oferirea de solutii tehnice fiabile si scalabile prin dezvoltare de software, proiectare hardware pentru procese, retele de comunicatie industriala, procese de configurare pentru instrumentatie.

Curenti slabi

Expertiza pentru proiectarea si integrarea sistemelor de securitate si avertizare: anti-efractie, de  control acces, televiziune cu circuit inchis, instalatii de transmisie de voce-date, interfonie si video-interfonie, sonorizare, detectie, avertizare si stingere de incendii, BMS

HVAC

Proiectarea si instalarea sistemelor de ventilatie, de incalzire sau de aer conditionat performant, adaptate nevoilor de productie, de depozitare sau de confort.

Calculul, dimensionarea si punerea in functiune de echipamente HVAC optime, oferind solutii moderne pentru clientii din diverse segmente de piata.

Pentru constructorii de automobile, pe langa competentele enumerate, IMSAT ofera si urmatoarele servicii:

Proiectare

Izometrii Piping 2D si 3D; Structuri metalice, modificari de cabine de vopsire; Inginerie electrica pentru conveioare Power & Free, Conveioare pe podea (cu lant, mese pivotante, role), EMS, Skillet.

Fabricatie

Izometrii Piping (in atelier propriu) inox, otel-carbon si plastic; cuve, tuneluri, cabine ; Dulapuri electrice si de automatizare; Cutii de actionare locala

Furnizare si montaj de:

Structuri metalice, cabine, tuneluri, conveioare si roboti; Echipamente hidraulice, cabine de testare a etanseitatii; Piping: inox, otel-carbon si plastic; Cabluri si trasee de cabluri, bara capsulata, cabluri de comunicatii; Tablouri electrice si echipamente, instrumentatie; Iluminat si sisteme de conexiune.

Mai multe detalii pe www.imsat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *