Firma dumneavoastra este IMM ? ACAROM va ofera cursuri GRATUITE – Securitate Cibernetica, Programare Roboti, Management Energetic

ACAROM si Best Smart Digital va ofera un alt training gratuit si mult așteptat în cadrul proiectului Fabrica 4.0.

Astfel va oferim posibilitatea sa va inscrieti GRATUIT la cursul de:

Securitate Cibernetica
Durata: 30 ore
Desfășurare: 5 zile x 6 ore/zi
Tip curs: ONLINE
ULTIMELE locuri DISPONIBILE, inscriere aici: https://fabrica40.ro/cursuri/securitate-cibernetica/

Eroarea umană este cauza a peste jumătate (52%) din totalul incidentelor de securitate cibernetică detectate în mediile industriale în 2018.

În timp ce marea majoritate a firmelor (81%) au planuri de digitalizare a rețelelor operaționale și inițiative de tip Industry 4.0, mult mai puține (57%) au alocat un buget de securitate cibernetică.

În raportul “Skills for Smart Industrial Specialisation and Digital Transformation” al Comisiei Europene se precizează că una dintre competențele digitale majore este cea legată de securitatea cibernetică.

Securitatea cibernetică este esențială pentru inovațiile KET-urilor în toate cazurile. Noile tehnologii și procese sunt supuse provocărilor, alături de utilizatorii finali care trebuie să aibă încredere în mai multe sisteme digitale noi, în special în ceea ce privește datele private.

Inevitabil, toate datele trebuie protejate; astfel, securitatea cibernetică este de cea mai mare prioritate atât pentru actorii industriali mari, cât și pentru IMM-uri. Mai mult, acestea din urmă au resurse limitate pentru a proteja împotriva atacurilor cibernetice. În prima jumătate a anului 2017, companiile de producție au fost „cele mai sensibile la amenințări cibernetice.

Module de training interactiv online de securitate cibernetică sunt destinate tuturor angajatilor  care interactioneaza cu sisteme computerizate industriale – în zona de producție, camera de control sau in Back-Office – și pentru managerii lor.

Cursurile de sensibilizare în domeniul securității cibernetice industriale funcționează prin:

  • Schimbarea comportamentului – stimularea angajamentului individului de a lucra în siguranță și în mod responsabil, construind un mediu corporativ în care „îmi pasă de securitatea cibernetică, pentru că toată lumea face aici –parte din muncă”.
  • Combinarea unei abordări motivaționale, a tehnicilor de învățare, a atacurilor simulate bazate pe situațiile industriale din viața reală și a formării profesionale interactive în domeniul securității cibernetice.

LOCURILE sunt LIMITATE !    NU UITATI, ultimele locuri disponibile si la cursurile de Proiectare asistata CAD, Management Energetic

Calendarul cursurilor se poate accesa la urmatorul link ( https://fabrica40.ro/events/ ) si va fi actualizat periodic.
Totodata, accesand site-ul proiectului puteti consulta si agendele/programele cursurilor oferite in proiect.

Pentru neclaritati si detalii suplimentare va stam la dispozitie la marius.haratau@factory40,ro , acarom@acarom.ro , fabrica40@acarom.ro, tel: 0248.211.245 , www.fabrica40.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *