Expozitie ACAROM – Componente de localizat in Romania

Incepand de astazi, 17 iulie 2018, o prima serie de componente ce se doresc a fi localizate in Romania sunt expuse la sediul ACAROM.

Parte a Programului de dezvoltare a retelei de furnizori auto in Romania, aprobat de Adunarea Generala ACAROM, expozitia prezinta o prima serie de componente utilizate la fabricarea vehiculelor din gama DACIA, repere a caror productie se doreste a fi localizata in Romania. Expozitia va fi completata si actualizata periodic cu noi componente ce urmeaza a fi primite de la firmele membre ale asociatiei si nu numai.

Prezentata pentru prima oara firmelor membre ACAROM in data de 24 mai 2018, cu ocazia evenimentelor  dedicate industriei auto din Romania organizate la Pitesti, expozitia se doreste a fi o modalitate de sprijin pentru constructorii de automobile si furnizorii de Rang 1 sa gaseasca in Romania furnizori pentru anumite componente.

Totodata, prin intermediul acestei expozitii, producatorii de componente si subansambluri pot lua contact direct cu componente ce le pot aduce volume si cifra de afaceri importante.

Pentru informatii suplimentare si vizitare, secretariatul ACAROM va sta la dispozitie la telefon 0248.211.245 , email: acarom@acarom.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *