Demo Metal Virtual – 23-27 noiembrie 2020

Conectarea cu partenerii de afaceri, discuțiile despre cerințele acestora, precum și prezentarea celor mai bune soluții și a ultimelor inovații, toate acestea reprezintă acum, mai mult ca niciodată, priorități clare pentru orice companie.

În acest context, DEMO METAL VIRTUAL este evenimentul care, adaptându-se noului normal, aduce în online activitățile și oportunitățile necesare profesioniștilor din industrie, specialiști și manageri, pentru a afla informații despre noile tehnologii, pentru a găsi noi furnizori și pentru a menține contactul cu comunitatea din care fac parte.

Evenimentul digital DEMO METAL VIRTUAL va avea aceleași elemente de interes pentru vizitatori: 

  • Expoziție – în care standurile companiilor se transformă în pagini individuale pentru fiecare expozant, unde vizitatorii vor putea găsi ultimele noutăți ale companiilor, ofertele speciale pregătite pentru perioada evenimentului, demonstrații video etc.
  • Forumul „SMART FACTORY & SAFE BUSINESS– care va permite o largă expunere, din multiple perspective, a provocărilor industriei din această perioadă, precum și a celor din viitorul apropiat sau mai îndepărtat. Teme abordate:
  • A NEW ECONOMICAL CONTEXT – PANDEMIC AND POST PANDEMIC SUPPLY CHAIN RECONFIGURATION? – IS ROMANIA A NEARSHORING DESTINATION?
  • SMART FACTORY & DIGITAL TRANSFORMATION – WHAT CHANGES IN THE PROCESS?
  • SAFE & REZILIENT BUSINESS MODELS
  • REINVENTING THE FUTURE – WHAT’S NEW IN INNOVATION + R&D + EDUCATION
  • HR & NEW NORMAL – EMPLOYERS NEW MINDSET AND THE GOALS OF WORKFORCE RESKILLING PROCESS
  • Networking și întâlniri face to face – de data aceasta într-un format online, dar asigurate de chat-ul privat și întâlnirile video care pot fi programate de comun acord cu potențialii sau actualii colaboratori.
  • Workshop-uri – susținute de companii expozante, online, pe tematici de interes pentru specialiștii din industrie. Soluțiile prezentate pot oferi răspunsuri la noile provocări și la nevoile din piață.

DEMO METAL VIRTUAL facilitează conexiunile de înaltă calitate, prezentarea celor mai noi tehnologii, tendințele și provocările din industrie în noul context economic.

Ca și la edițiile precedente ale evenimentului fizic Demo Metal, DEMO METAL VIRTUAL se bucură în continuare de susținerea partenerilor strategici: Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Camera de Comerț Româno-Germană (AHK România), Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), Organizația Patronală din Industria Aeronautică Română (OPIAR), precum și de sprijinul: DWK, DWC, CCIAR, CCIBV.

Mai multe detalii despre evenimentul digital, pe www.demometal.ro/virtual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *