Demo Metal si Demo Plast [Vest] , Arad, 22-25 Mai 2019

Oameni si tehnologii pentru industria viitorului, la Demo Metal si Demo Plast (Vest) 2019

 Intre 22-25 mai, la Expo Arad, specialistii si decidentii din industrie sunt asteptati la Demo Metal si Demo Plast Vest 2019, eveniment de referinta al industriei din Romania, axat pe prezentarea celor mai moderne solutii de care au nevoie companiile industriale pentru dezvoltare.

Pe langa organizarea simultana a celor doua evenimente, Demo Metal si Demo Plast Vest, NOUTATEA absoluta a acestei editii este proiectul SMART FACTORY, abordare in premiera in Romania a prezentarii tehnologiilor Industry 4.0.

SMART FACTORY vine in intampinarea pasionatilor de tehnologie si a celor interesati de descoperirea si testarea celor mai moderne solutii smart pentru profitabilitate, printr-un proiect initiat de T&T. SMART FACTORY este spatiul in care viitorul fabricatiei isi face loc in procesele de productie curente. Aici veti gasi cele mai noi tehnologii si specialistii si companiile care va pot introduce in industria viitorului (mai multe detalii, pe www.demometal.ro/vest).

Ca la fiecare editie, in cadrul Demo Metal si Demo Plast Vest 2019 vor fi lansate in premiera pe piata romaneasca diverse echipamente si tehnologii dedicate celor doua domenii. De asemenea, de la standurile companiilor nu lipsesc ofertele speciale.

In plus, la aceasta editie, in standul Teximp va putea fi vazuta masina HAAS NASCAR, iar în zona SMART FACTORY vom putea vedea industria auto din Romania „oglindita” in masina made in Transilvania”. Nu in ultimul rand, ne bucuram sa anuntam prezenta a 6 echipe de robotica de la licee din Arad si Ineu care, sub coordonarea echipei WIRE IMPULS de la colegiul national „Vasile Goldis” din Arad, vor aduce în expozitie atmosfera competitiilor de robotica, prin meciuri demonstrative.

Avand in vedere succesul inregistrat la editiile anterioare, Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER) va organiza si la aceasta editie intalnirile B2B din cadrul Business Accelerator Industrie.

De asemenea, ca de fiecare data, vizitatorii sunt asteptati sa participe la workshop-uri pe diverse teme, organizate de companiile expozante (pentru detalii, urmariti www.demometal.ro/vest sau www.demoplast.ro/vest).

Companiile expozante, mari branduri internationale dar si companii locale apartinand ambelor domenii, va asteapta in cadrul Demo Metal si Demo Plast (Vest) 2019, cu invitatia de a compara oferta variata si de a alege cele mai bune solutii pentru provocarile pe care le intalniti in productie.

 Va asteptam la cel mai dinamic eveniment dedicat industriei:

Demo Metal si Demo Plast (Vest) 2019, 22-25 mai, Expo Arad!

 Pentru inregistrare accesati:

www.demometal.ro/vest si www.demoplast.ro/vest

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *