Demo Metal, din nou la Brașov, 7-10 Noiembrie 2023

După o pauză de patru ani, Demo Metal revine la Brașov între 7 și 10 noiembrie, la Centrul de evenimente Lux Divina.

Singurul eveniment expozițional din această toamnă, ce se adresează industriei, Demo Metal Brașov 2023 va acoperi întregul spectru dedicat prelucrării metalului: echipamente CNC, echipamente pentru prelucrarea tablei, echipamente și tehnologii pentru sudură, scule pentru toate tipurile de prelucrări, roboți și automatizări, echipamente pentru prelucrare aditivă, tehnologii și software pentru digitalizarea producției, echipamente de filtrare și exhaustare, echipamente de protecție etc.

Peste 60 de companii, reprezentând producători români și furnizori de echipamente și tehnologie, vor fi prezente la eveniment. Pe lângă participanții constanți la Demo Metal, peste 40% dintre companii vor participa în premieră la eveniment, ceea ce le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a lua contact cu noi furnizori și de a încheia noi colaborări.

„Suntem extrem de încântați să aducem Demo Metal din nou la Brașov. Acest eveniment este o oportunitate unică pentru toți profesioniștii din industrie să descopere cele mai recente inovații și să se conecteze cu importanți furnizori de pe piața industrială din România, și nu numai.”, declară Onuț ILIESCU, Director general Tehnic Media, organizator Demo Metal.

Pentru obținerea codului de acces și pentru detalii despre eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul: www.demometal.ro/brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *