Automotive Logistics Summit, Sibiu, 7-8 Martie 2019

Industria automotive … complexă, globală și inovatoare prin definiție. De la apariția motorului cu combustie internă, industria auto a adus numeroase alte descoperiri uimitoare și a contribuit la dezvoltarea societății moderne. Astăzi trăim o perioadă unică unde tehnologia influențează dezvoltarea și direcția industriei auto, unde vorbim de vehicule electrice, interconectivitate sau vehicule autonome nu din perspectivă abstractă ci ca realități palpabile și ca viitorul acestui domeniu. Inovația este prezentă oriunde și în diferite forme, inclusiv și în special în supply chain. Uneori, diferența dintre banal și inovație în logistică este dată de adresarea întrebării potrivite și de modalitatea de a privi problemele într-o lumină nouă.

În cadrul AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT, organizat la Sibiu in zilele de 7 si 8 martie 2019, liderii în supply chain din partea OEM, producători de componente, furnizori de servicii logistice își vor împărtăși experiențele, know-how-ul și cunoștințele acumulate despre inovația în logistica industriei auto, cu toate semnificațiile și substraturile sale, simple sau complexe.

Conceput pentru o furniza un schimb valoros de informații între profesioniștii din supply chain, direct interesați din zona Europei de Est cu focus pe piețele din România, Bulgaria, Serbia, Ucraina și Republica Moldova, AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT aduce în discuție oportunitățile și provocările care au impact asupra industriei și creează o platformă de networking valoroasă pentru factorii de decizie care pot împărtăși cu partenerii și furnizorii strategiile lor de business.

ACAROM este partener al evenimentului, firmele membre avand conditii preferentiale de participare.

Pentru inscriere si mai multe informatii va rugam accesati http://automotivesummit.ro/als2019/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *