Participati la Automotive Forum & Awards 2019, 2nd edition, The Diplomat

Automotive Today, un brand al The Diplomat – Bucharest organizeaza pe 22 Octombrie 2019, incepand cu orele 15.00, cea de-a doua editie a Automotive Forum and Awards 2019, in cadrul hotelului Radisson din Bucuresti.

Forumul are in vedere o trecere in revista a investitiilor straine in domeniul auto in Romania, pe de o parte, alaturi de progresele tehnologice remarcabile care fac din industria auto, unul dintre principalii vectori ai cresterii competitivitatii economiei.

Cea de-a doua parte a evenimentului, Automotive Industry Awards Gala  are in vedere ceremonia de decernare a premiilor in industria automotive pentru noua categorii, initiativa avand ca scop recunoasterea rezultatelor exceptionale, atat ale companiilor si organizatiilor, cat si ale persoanelor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor si a climatului de afaceri din domeniul auto in Romania.

Aceste premii reflectă entuziasmul pentru dezvoltare și inovatie în cadrul industriei, în timp ce dezvoltarea managerilor si tuturor resurselor umane este încurajată de creativitatea ideilor, adaptare și flexibilitate, planificare și noile modalități de pionierat, gândurile și ideile noi. Ceremonia de premiere oferă oportunitatea de a conecta, a dezbate și a împărtăși subiectele fierbinți din peisajul specific și, de a sărbători realizările celor mai bune proiecte și rezultate.

Automotive Forum and Awards 2019 reunește delegații din sectorul auto din România și reprezentanții Guvernului, într-un eveniment de o jumătate de zi, cu sesiuni dedicate discutiilor interactive in care sunt invitati la dialog liderii din industrie si dineul de Gala, in cadrul caruia vor participa reprezentanti ai Guvernului Romaniei, ai Ambasadelor si persoanele de decizie din cadrul companiilor, organizatiilor si asociatiilor din sectorul auto.

Pentru confirmarea participarii dumneavoastra, va rugam accesati emailul / nr. de telefon de mai jos:

ACAROM:                                                              THE DIPLOMAT:

acarom@acarom.ro , 0248.211.245                       magda.purice@thediplomat.ro , 0727.813.261

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *