Automobilul PREZENT și VIITOR la Salonul Auto București & Accesorii

Automobilul PREZENT și VIITOR la Salonul Auto București & Accesorii!

 Peste 400 de modele auto, premiere naționale, noutăți 2019-2020, zeci de vehicule electrice și hibride sunt expuse și te așteaptă cu oferte de nerefuzat!

Între 10 – 20 Octombrie te așteptăm la Salonul Auto București & Accesorii 2019, evenimentul auto consacrat ce se va desfășura în Pavilionul B2 din Romexpo, cât și în zona exterioară adiacentă pe o suprafață totală de peste 25.000 mp. Doar la SAB poți găsi într-un singur loc o gamă de peste 400 de modele de autoturisme și vehicule comerciale pentru a-l alege exact pe cel care ți se potrivește!

Sunteți invitații noștri și suntem onorați să vă avem alături de noi, ca de fiecare dată, Joi, 10 Octombrie, ora 12.00 să marcăm împreună deschiderea oficială și conferința de presă a celei de a XVII-a ediții a SAB & Accesorii 2019 ce va avea loc la intrarea Pavilionului B2 – Romexpo, în prezența domnului Daniel Tudorache – Primar Sector 1 Bucuresti, a domnului Secretar de Stat Ilie Călin Bodea și a multor oficialități și reprezentanți ai Ministerelor și Instituțiilor Partenere.

La SAB & Accesorii 2019 vei descoperi premiere naționale, modele concept și noutățile sezonului 2019 – 2020 aparținând brandurilor: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Piaggio, RAM 1500, Seat, Shelby, Skoda, Smart, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota, Volvo, plus multe alte surprize.

„Mobilitatea la prezent și viitor” este motto-ul SAB & Accesorii 2019, deoarece lumea mobilității acestor timpuri este mai inovatoare și mai interesantă ca oricând. Deloc întamplator, anul acesta, segmentul dedicat mobilității electrice evoluează semnificativ și va fi unul dintre punctele de atracție ale evenimentului.

Astăzi, transportul așa cum îl știam, este din nou revoluționat odată cu crearea și producerea de vehicule electrice și hibride ce devin din ce în ce mai accesibile. În cadrul acestei ediții a Salonului Auto București & Accesorii ne dorim să găsim noi soluții de mobilitate urbană și să vă propunem alternative destinate unui transport sustenabil.

Revoluția electrică auto începe acum la Salonul Auto București & Accesorii 2019!

Printre modelele electrice și hibride expuse se numără: Tesla Model 3 Standard Range Plus, EQC 400 4MATIC – primul SUV electric de la Mercedes-Benz, Jaguar I-PACE – primul SUV sportiv Jaguar complet electric, alături de modelele hibride și plug-in de la BMW, Mini, Volvo, Kia, Toyota, Honda, Hyundai, Suzuki, Ford, Mitsubishi și Jaguar.

Lansări și evenimente conexe în cadrul Salonului Auto București & Accesorii 2019

  • Joi, 10 Octombrie, ora 14.00, standul KIA – Lansarea Noului Kia XCeed– primul crossover coupe compact din gama Kia care combină stilul practic al unui SUV cu manevrabilitatea și dotările unui hatchback.
  • Joi, 10 Octombrie, ora 15.00, standul SsangYong – Lansarea Noului Ssang Yong Korando, model ce reunește experiența de 60 de ani a SsangYong Korea în fabricarea SUV-urilor și a vehiculelor cu tracțiune integrală 4×4.
  • Vineri, 11 Octombrie, începând cu ora 09:30 – UNTRR vă invită la evenimentul “Pachetul Mobilitate 1 a intrat în trialog. Provocări și soluții pentru transportatorii rutieri români”, care va avea loc la Romexpo (Bd. Mărăști nr. 65-67, București), pavilion B3, sala Titulescu, în cadrul Salonului Auto București & Accesorii. La eveniment vor participa eurodeputații români membri ai Comisiei de Transport și Turism a Parlamentului European (TRAN), dar și autoritățile naționale. Prezentări: Marian-Jean Marinescu – Eurodeputat, Maria Grapini – Eurodeputat, Gheorghe Falcă – Eurodeputat, Clotilde Armand – Eurodeputat, Marius Alban – Consilier Afaceri Europene, Ministerul Transporturilor. 
  • Sâmbătă, 12 Octombrie, ora 11.00 – FDVDR organizează în parteneriat cu SAB & Accesorii evenimentul România ta – Conferința și Expoziția dedicată inginerului Gogu Constantinescu la împlinirea a 100 de ani de la inventarea sonicității și crearea unei noi științe: SONICITATEA, aplicată în dezvoltarea mai multor invenții: motorul sonic, pompa sonică, ciocanul sonic și altele. Gogu Constantinescu este cel care a brevetat, în 1942, cutia automată pentru mașini.

Cu această ocazie va avea loc și o expoziție foto dedicată operei lui Gogu Constatinescu, de o valoare inestimabilă. Vor fi expuse 20 de panouri (1 m x 77 cm) cu lucrări ale sale.

  •  Marți, 15 Octombrie, între orele 10.00 – 20.00, Pavilionul B2 – Bursa Locurilor De Muncă SAB – Ziua Carierei, eveniment organizat de SAB & Accesorii în parteneriat cu Inițativa Pasionaților de Autovehicule Rutiere (I.P.A.R.). În cadrul evenimentului companiile au oportunitatea de a lansa în premieră proiecte de recrutare, de a susține workshop-uri și conferințe tematice, de a interacționa cu candidați cu studii superioare și candidați activi în căutare de oportunități de carieră. Pentru participanți, evenimentul este cadrul potrivit de a aplica la variate joburi din domeniul autovehiculelor, cu nivel de experiență diferit, atât pentru juniori, cât și pentru profesioniști și de a participa la sesiuni de consiliere în carieră și workshop-uri.
  • Marți, 15 Octombrie, între orele 10.00 – 13.00, Sala Titulescu, B3 – ACAROM va organiza o sesiune de întâlniri B2B pe tema producției de mase plastice și componente din plastic pentru automobile fiind invitate să participe companii din domeniu.
  • Marți, 15 Octombrie, ora 13,30Conferința Națională cu tema „Școala Profesională în Sistem Dual, Alternativă de Excelență pentru rezolvarea crizei forței de muncă în industria auto„, eveniment organizat în parteneriat cu Școala Fără Șomeri și avându-l ca invitat special și moderator pe Domnul Cornel Bertea Hanganu, fondator și președinte Școala Fără Șomeri, cel care a fundamentat şi construit cadrul legal pentru dezvoltarea Şcolii Profesionale în Sistem Dual în România la nivel guvernamental şi care, prin conceptul Şcoala fără Şomeri, a ajutat la dezvoltarea a peste 200 de clase de Dual. Evenimentul va avea loc în cadrul Salonului Auto București & Accesorii 2019 – Romexpo, Pavilion B3, Sala Titulescu.
  • Miercuri, 16 Octombrie – FDVDR organizează în parteneriat cu SAB & Accesorii evenimentul Wake up – Workshop ”Contribuția femeilor în domeniul auto.” Evenimentul se va desfășura pornind de la povestea Berthei Benz, soția lui Karl Benz, care a realizat prima cursă lungă cu un automobil. Invitatele vor fi femei care fac parte din mișcarea Wake UP, însă nu excludem nici bărbații.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *