ACAROM va ofera cursuri gratuite – Fabrica 4.0 – digitalizare in sectorul industrial

In contextul din ce in ce mai competitiv, digitalizarea poate reprezenta unul din factorii de crestere a competitivitatii companiei dumneavoastra.

Asa cum v-am informat anterior, ACAROM a depus si demarat alaturi de partenerii sai: Academia Industriala, Best Smart Consulting si Digital Twin, un proiect menit sa sprijine companiile din sectorul auto in procesul de digitalizare.

Cursurile de formare se vor desfasura ONLINE si pot fi urmate gratuit de catre angajatii companiilor. Cursurile au ca scop cresterea competentelor digitale dintr-o gama variata de domenii. Astfel, in functie de strategia de dezvoltare a companiei si nivelul competentelor fiecarei persoane, angajatii pot opta pentru unul din urmatoarele cursurile furnizate de partenerul Best Smart Consulting, disponibile in aceasta etapa a proiectului nostru:

  • Comunicare/ Colaborare Online – detalii aici )
  • Sales Force Automation – detalii aici
  • Digital Customer Service – detalii aici

LOCURILE sunt LIMITATE !
Calendarul cursurilor se poate accesa la urmatorul link ( https://fabrica40.ro/events/ ) si va fi actualizat periodic. Totodata, accesand site-ul proiectului puteti consulta si agendele/programele cursurilor oferite in proiect.

Descarcati TABEL inscriere cursanti.

Va multumim anticipat si va asteptam sa va inscrieti la cursurile GRATUITE.

Pentru neclaritati si detalii suplimentare va stam la dispozitie la adela.murariu@bestsmart.ro , acarom@acarom.ro , fabrica40@acarom.ro, tel: 0248.211.245 , www.fabrica40.ro,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *