ACAROM va ofera cursuri gratuite – Fabrica 4.0 -digitalizare in sectorul auto

ACAROM va ofera cursuri GRATUITE: Fabrica 4.0 – digitalizare in sectorul auto

In contextul din ce in ce mai competitiv, digitalizarea poate reprezenta unul din factorii de crestere a competitivitatii companiei dumneavoastra.

Asa cum v-am informat anterior, ACAROM a depus si demarat alaturi de partenerii sai: Academia Industriala, Best Smart Consulting si Digital Twin, un proiect menit sa sprijine companiile din sectorul auto in procesul de digitalizare.

Cursurile de formare se vor desfasura ONLINE si pot fi urmate GRATUIT de catre angajatii companiilor. Cursurile au ca scop cresterea competentelor digitale dintr-o gama variata de domenii. Astfel, in functie de strategia de dezvoltare a companiei si nivelul competentelor fiecarei persoane, angajatii pot opta pentru unul din urmatoarele cursurile furnizate de partenerul Digital Twin – Partener SIEMENS in Romania, disponibile in aceasta etapa a proiectului nostru:

Programul se va desfășura online 5 zile x 6 ore/zi. Soluția software folosita este Siemens NX.

Inscrieri aici:
Proiectare CAD A Produselor Pentru Printare 3D 
Acest curs va forma competențe digitale avansate de proiectare mecanică a produselor folosind cele mai moderne soluții software pentru realizarea prototipurilor virtuale în vederea printării 3D (Fabricație aditivă – Additive Manufacturing).

Programarea mașinilor automate de producție CNC
Acest curs va forma competențe digitale avansate în programarea mașinilor automate de producție CNC folosind cele mai moderne soluții software. Cursanții vor fi capabili să realizeze simulări și programe CAM-CNC pentru mașini automate complexe de frezare și strunjire.

LOCURILE sunt LIMITATE !
Calendarul cursurilor se poate accesa la urmatorul link ( https://fabrica40.ro/events/ ) si va fi actualizat periodic. Totodata, accesand site-ul proiectului puteti consulta si agendele/programele cursurilor oferite in proiect.

Pentru neclaritati si detalii suplimentare va stam la dispozitie la laurentiu.nae@digitaltwin.ro, acarom@acarom.ro , fabrica40@acarom.ro, tel: 0248.211.245 , www.fabrica40.ro,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *