ACAROM va ofera consultanta si cursuri gratuite – Fabrica 4.0 – digitalizare in sectorul auto

In contextul din ce in ce mai competitiv, digitalizarea poate reprezenta unul din factorii de crestere a competitivitatii companiei dumneavoastra.

Asa cum v-am informat anterior, ACAROM a depus si demarat alaturi de partenerii sai: Academia Industriala, Best Smart Consulting si Digital Twin, un proiect menit sa sprijine companiile din sectorul auto in procesul de digitalizare. Acest proiect a fost lansat oficial cu ocazia Adunarii Generale ACAROM din 25 mai 2022.

Prin acest proiect ne propunem doua tinte:
– oferirea de consultanta unui numar de 32 IMM-uril in vederea implementarii, aprofundarii procesului de digitalizare;
– formarea a 9 categorii de competente digitale pentru cca 300 de persoane angajate in companiile din sectorul auto.

Activitatile proiectului sunt in desfasurare, deja un numar de firme membre ACAROM s-au inscris pentru consultanta gratuita, astfel ca va invitam sa va inscrieti si sa beneficiati si dumneavoastra de serviciile oferite mai sus in mod GRATUIT.
Toate detaliile despre proiect si cum puteti beneficia de activitatile acestuia sunt disponibile accesand www.fabrica40.ro .

Cursurile de formare se vor desfasura ONLINE si pot fi urmate gratuit de catre angajatii companiilor. Cursurilei au ca scop cresterea competentelor digitale dintr-o gama variata de domenii. Astfel, in functie de strategia de dezvoltare a companiei si nivelul competentelor fiecarei persoane, angajatii pot opta pentru unul din urmatoarele cursurile furnizate de partenerul Best Smart Consulting, disponibile in aceasta etapa a proiectului nostru:

  • Comunicare/ Colaborare Online – detalii aici (14 – 23 noiembrie)
  • Sales Force Automation – detalii aici (03 – 12 octombrie)
  • Digital Customer Service – detalii aici (10 – 19 octombrie)

In momentul de fata se desfasoara etapa de inscrieri, iar pentru a usura acest proces va atasez un model de tabel cu informatii minime ale potentialilor cursanti din cadrul intreprinderii dumneavoastra.
Calendarul cursurilor se poate accesa la urmatorul link ( https://fabrica40.ro/events/ ) si va fi actualizat periodic. Totodata, accesand site-ul proiectului puteti consulta si agendele/programele cursurilor oferite in proiect.

Descarcati TABEL inscriere cursanti.

Va multumim anticipat si va asteptam sa va inscrieti la cursurile GRATUITE.

Pentru neclaritati si detalii suplimentare va stam la dispozitie la acarom@acarom.ro , fabrica40@acarom.ro, tel: 0248.211.245, persoana de contact Robert Pascale,  robert.pascale@bestsmart.ro , 0743.139.378 , www.fabrica40.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *