ACAROM organizeaza in data de 28 mai 2019 o serie de evenimente dedicate sectorului auto

Asociatia Constructorilor de Automobile din ROMANIA organizeaza in data de 28 mai 2019 o serie de evenimente dedicate sectorului auto.

Am dorit sa venim in intampinarea cerintelor companiilor din sectorul auto si astfel vom aborda in cadrul conferintei subiecte de interes precum: integrarea locala, calitatea, digitalizarea.
Totodata, oferim firmelor participante ocazia de a se intalni si discuta cu reprezentantii DACIA, FORD, Continental, Bosch, precum si cu cele 12 firme parte a delegatiei Business France prezente la eveniment.

Participantii vor avea ocazia de a vizita Centrul Tehnic Renault – pe baza de inscriere anterioara, astfel:

Trei grupuri:

  • Grupul A : 10.00 h, delegatie Business France
  • Grupul B : 14.00 h, persoane care nu au programate intalniri B2B
  • Grupul C : 15.30 h, persoanele inscrise la B2B

Pentru stabilirea calendarului intalnirilor B2B, va rugam sa va exprimati interesul de a intalni reprezentantii companiilor participante: DACIA, FORD, Continental si Bosch.
Va rugam sa specificati ce societati franceze doriti sa intalniti la : daniela.vladica@businessfrance.fr sau 021 305 67 85 (contact : Daniela Vladica, Consilier Export sau acarom@acarom.ro.

Lista firmelor franceze inscrise poate fi descarcata aici.
Totodata, functie de programul ales, va invitam sa ne comunicati optiunea dumneavoastra pentru vizita Centrului Tehnic Titu, alegand unul din grupurile B sau C .

Participarea la eveniment este GRATUITA si conditionata de inscriere prealabila prin email la acarom@acarom.ro .

2 comentarii la „ACAROM organizeaza in data de 28 mai 2019 o serie de evenimente dedicate sectorului auto

  1. Felicitari pentru aceasta intrunire. Am postat pe aceasta pagina,un material ce cuprinde problemele actualelor motoare termice cu piston otto si diesell,probleme datorate principiilor constructive vechi de peste un secol, si anume ; Raportul de comprimare constant si Succesiunea timpilor functionali… In continuarea matrialului prezint solutii implementate in realizarea unui prototip la nivel functional pe dacia 1300, Motor cu raport de comprimare variabil cu doua trepte volumetrice,astfel; ( descriere in postarea pe pagina ACAROM) . Prin implementarea solutiilor mele,se obtin rezultate fara concurenta la nivel mondial, din punct de vedere;economic,rentabil,ecologic,calitativ si cantitativ. Doresc sa particip la aceasta intrunire,unde sa fac cunosct acest proiect, si eventual, sa gasesc colaboratori in vederea implementarii proiectului meu. Mentionez ca fenomenele fizico-mecanice,rezultate in urma implementarii solutiilor mele,au fost studiate si analizate in laboratoarele ind.aerospatiaale de aparare unde am lucrat 25 de ani. Amanunte si prototip functional pe pagina mea de facebook, si la tel. 0735196670. Cu deosebit respect pentru; creaie,stiinta si tehnologie. Gheorghe Dinu A.Q. ( Asigurarea calitatii. ind.aerospatiala de aparare.

    • In cadrul salonului auto de la Romexpo Bucuresti, am avut o intrvedere pe aceasta tema cu dl. Adrian Sandu,secretar general ACAROM,convenind de comun acord, contacte de colaborare . Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *