6 Iunie 2018 – Info Day in Bucuresti – Sprijin acordat IMM-urilor din Romania

Esti furnizor de servicii de consiliere si sprijin pentru IMM-uri? Oferi suport pentru identificare surse de finantare? Oferi consiliere privind proceduri aferente infiintarii unei afaceri transfrontaliere sau pentru protejarea proprietatii intelectuale? Oferi sprijin pentru formare parteneriate pentru dezvoltare sau comercializare de produse? Atunci aceasta zi de informare este pentru tine.

Comisia Europeana va prezenta informatii despre serviciile si programele pe care le ofera in Romania, impreuna cu informatii despre programele nationale. Vei avea ocazia sa intalnesti experti si sa intri in contact cu alti profesionisti omologi. Subiectele dezbatute se refera la acces la finantare, extinderea pe noi piete si identificare de noi parteneri de afaceri. Aceasta va fi o oportunitate de a participa la dezbateri si de a te alatura sesiunilor de networking. Evenimentul va include, de asemenea, cateva sesiuni interactive privind drepturile si avantajele IMM-urilor in cadrul Pietei Unice, consiliere cu privire la drepturile de proprietate intelectuala si va include si cateva exemple de succes la nivel local.

Numarul locurilor disponibile este limitat. Pentru inregistrare, utilizati acest link. Va rugam sa aveti in vedere ca inscrierea participantilor se realizeaza in ordinea primirii solicitarilor. Daca aveti intrebari, va rugam sa contactati Campaign Secretariat.

Descarca agenda [EN]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *