Sibiu Quality Days, 6-7 Decembrie 2018

Invitație la Sibiu Quality Days by Werner Seeger

  • Participați la Sibiu Quality Days by Werner Seeger, ediția 2018 și intrați în contact cu experți din toate sectoarele de activitate, cum ar fi: calitate, producție, marketing, achiziții sau personal management, pentru a crea noi relații de business, împărtăși idei și explora soluții inovative care să aducă rezultate vizible companiei dumneavoastra!
  • Asigurați-vă locul la Sibiu Quality Days
  • Profitați de această șansă pentru a vă crea oportunități de business care să vă garanteze succesul în următorii ani!
  • Așa cum indică testimonialele clienților noștri, ne străduim să oferim reuniunea perfectă pentru crearea unei experiențe interactive și foarte apreciată.
  • Cu o audiență anuală de aproximativ 50 de participanți din toate zonele țării și nu numai, Sibiu Quality Days by Werner Seeger vă oferă posibilitatea de a fi la egalitate cu unele dintre cele mai importante companii din întreaga țară – ceea ce va întări angajamentul organizației dumneavoastră față de calitate, în ochii concurenților dvs., colegilor dvs. și, bineînțeles, comunității dvs.
  • Agenda va include workshop-uri adaptate nevoilor dumneavoastră, care vor aborda probleme reale și practice și în care veți elabora soluții împreună cu experți reputați din industrie, care sunt dornici să vă împărtășească cele mai bune practici, soluții și rezultate.
  • Deveniți sponsor al Sibiu Quality Days
    În calitate de sponsor, beneficiați de contact direct cu aproximativ 50 de manageri din industria românească.

Profitați de această experiență minunată și memorați data (6-7 decembrie 2018) pentru înregistrare!

     Despre Werner Seeger Managementul Calităţii:

Werner Seeger Managementul Calității România este un important furnizor de consultanță în management, audit, organizare și dezvoltare personală, training în domeniul managementului calității, în special pentru companiile din industria automotive.

Compania a fost înfiinţată în anul 2001, iar începand cu anul 2006, suntem partener oficial al Centrului pentru Managementul Calităţii al Asociaţiei Industriei Auto din Germania (VDA QMC).

Carecteristicile cele mai importante – orientarea către client și know-how-ul de a oferi servicii de înaltă calitate- au reprezentat încă de la început atributele principale care întăresc pozitia companiei pe piața locală și internațională.

Consultanții și trainerii noștri sunt constant calificați și instruiți de către VDA QMC iar experiența pe care au dezvoltat-o, la nivel de top, în companiile lidere pe piața automotive, îi califică pentru a face diferența în sesiunile de coaching, training, audit sau workshop livrate.

Ne-am bucura dacă ați accepta invitația de a fi alături de noi, la Sibiu Quality Days!