Seminar „Progress through Cooperation”, Bucuresti, 9-10 noiembrie 2017

ACAROM organizeaza in zilele de 9 si 10 noiembrie 2017 in Bucuresti, Seminarul cu participare internationala “Progress through cooperation”.

DESCRIERE EVENIMENT
Seminarul are ca scop dezvoltarea coperarii, in scopul dzvoltarii afacerilor, intre OEM-urile din Romania & companiile auto mari din zona noastra geografica si furnizorii de componente/servicii.
Evenimentul este conceput astfel incat sa ofere managerilor si specialistilor din marile companii auto europene – constructori sau furnizori de rang inalt – o imagine proaspata a potentei retelelor de furnizori de componente si servicii din industria auto din zona noastra. Acestia din urma vor avea o foarte buna ocazie sa afle direct « de la sursa » cererile actuale si exigentele la zi ale sectorului auto.
Fara indoiala, in intalnirile programate si discutiile planificate pe parcursul evenimentului, vor fi stabilite multe contacte pe baza carora se vor putea construi noi afaceri. Totodata, prin intermediul partenerilor ACAROM si a Asociatiilor auto prietene din tarile din zona noastra am invitat firme straine interesate sa inceapa sau sa dezvolte afaceri in Romania.
La eveniment vor participa responsabili din Directiile de Cumparari ale DACIA si FORD, precum si din alte companii importante care doresc extinderea lanturilor proprii de furnizori.
In cadrul seminarului vor fi organizate 2 sesiuni de intalniri bilaterale axate pe 5 subiecte principale:

  • Componente din mase plastice si cauciuc,
  • Ansambluri si componente mecanice
  • Tehnologii si utilaje tehnologice,
  • Solutii IT avansate pentru R&D, conceptie si productie auto
  • Logistica auto

In a doua zi a evenimetului oferim celor interesati posibilitatea de a vizita uzina DACIA de la Mioveni, ocazie cu care cei interesati vor putea vedea liniile de productie si totodata sa dialogheze cu responsabilii locali.


Pentru inscriere si informatii legate de costuri, va stam la dispozitie si va rugam sa utilizati formularul de contact.