Sibiu Quality Days, 21-22 Noiembrie 2019

WSQR vă invită la cea de a 10-a ediție a Sibiu Quality Days între 21-22 Noiembrie 2019.

Motto-ul Sibiu Quality Days 2019:

 “The future of Quality is now! How do I use digitalization to lead?”

In cadrul ediției de anul acesta, vom organiza o vizită în producție la Daimler România – filiala Star Assembly, care  reprezintă un pilon important in rețeaua internațională de producție powertrain Mercedes-Benz Cars.  Cutiile de viteze asamblate aici se regăsesc in mașinile Mercedes-Benz din lumea întreagă. Star Transmission și Star Assembly, cu sediul la Sebeș, sunt subsidiare Daimler și furnizori de componente pentru automobile, numărând în prezent peste 3.000 de angajați.

Un alt criteriu care conferă unicitate acestui forum creat de “Oamenii Calității” – va fi și prezența Key Speaker-ului – Dr. Yuliya Prakopchyk – Head of Training and Professional Development German Association of the Automotive Industry/Quality-Management-Center (VDA-QMC).

Moderatorii conferintei SQD 2019 – sunt leaderi din industrie, cu expertiză și viziune, care vor conduce 6 workshop-uri pe diferite teme, însă în aria “Digitalizării”.

“Dacă în anii trecuți am reușit să creăm contextul prielnic schimbului de cunoştinţe, idei si și instrumente esenţiale, în vederea unor colaborari viitoare între participanți, vrem cu tărie să il replicăm şi în cadrul ediţiei de anul acesta!

Atrăgând numeroşi experţi şi reputaţi factori de decizie din industria automotive, noi, cei de la Werner Seeger Qualitätsmanagement România, ne asigurăm că fiecare eveniment pe care îl organizăm, adaugă plus valoare cunoştinţelor dumneavoastră, oferind astfel, o platformă ideală pentru a vă pune la curent cu cele mai recente tendințe din automotive și de asemenea, pentru a putea explora viitoare oportunități de afaceri.”

Conferința Sibiu Quality Days  marchează o contribuție specific românească la World Quality Month, celebrată în fiecare an, în luna noiembrie.

Profitați de această experiență minunată și fiti alaturi de noi intre 21-22 Noiembrie 2019!

+40 269 206426
info@seeger-quality.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *