Reprezentantii ACAROM – intalnire de lucru cu domnul Virgil Popescu – Ministrul Energiei

Ministrul Energiei Virgil Popescu a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai ACAROM – Asociației Constructorilor de Automobile din România – Christophe Dridi – Președinte ACAROM, Mihai Bordeanu – Director General DACIA, Adrian Sandu – Secretar General ACAROM, Cristian Nevzoreanu – Director Comunicare DACIA, Iulian Albu – Director Adjunct Afaceri Publice DACIA, Josephine Payne – Director General FORD Romania și Andreea Radu – Director Afaceri Publice FORD Romania.
Au discutat despre Planul Național de Redresare și Reziliență, despre provocările industriei auto din România în ceea ce privește dezvoltarea tehnologiilor care să nu aibă un impact negativ asupra mediului înconjurător, despre platforme de producție vehicule și componente eficiente energetic și neutre climatic.
Printr-o bună colaborare vom reuși să ne atingem țintele pentru a avea grijă de moștenirea pe care o lăsăm în urmă. Voi sprijini industria auto să își monteze pe acoperișurile halelor de producție panouri fotovoltaice în așa fel încât să avem o reducere de costuri și o creștere a capacității de producție a energiei regenerabile”, a declarat ministrul Energiei Virgil Popescu.
Reprzentantii ACAROM au salutat disponibilitatea si deschiderea aratata de domnul ministru Virgil Popescu, urmand ca discutiile sa continue la nivel de experti in vederea derularii actinilor/programelor propuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *