Lucefin –Trafil Czech, furnizor adaptat cerintelor sectorului auto

In cadrul programului ACAROM de cunoastere a membrilor sai, a nevoilor si nu ultimul rand a modalitatilor prin care se pot sprijini companiile membre, am dat curs unei invitatii mai vechi si am vizitat societatea Trafil Czech SRO, unitate de producție a Grupului Lucefin din Europa de Est.

Grupul Lucefin ( www.lucefin.com) companie de origine italiana cu sediul în Esine (Brescia), are in componenta 4 unitati productive : Trafil Czech SRO, TRAFILIX SpA, Tre Valli Acciai Spa si Trafiltec precum si o rețea de societăți comerciale pentru distribuirea produselor proprii. Companiile din cadrul grupului asigura intregul circuit productiv pornind de la cercetare, productie, testare si livrare, astfel putand oferi clientilor o gama completa de produse si servicii.
Din discutiile purtate cu domnul Gianfranco Pinciroli /Director General, domnul Alberto Berlinghieri/Administrat legal si domnul Marius Alecu/Plant Operation Manager si Business Development Manager pentru Romania, a reiesit interesul clar al companiei pentru sectorul automotive, fiind prezentate capabilitatile grupului precum si disponibilitatea de cooperare si adaptare la cerintele clientilor din acest domeniu.

Trafil Czech SRO si-a început activitatea de productie în 2006 in Kladno, Cehia si este parte a strategiei de internaționalizare a producției Grupului Lucefin, producator specializat in productia de bare trase la rece cu profil rotund: 3 – 100h9, hexagon: 4 – 100h11, lat: 2×6 – 80x400h11 și pătrat: 3×3 – 100x100h11, bare de otel cojite/indreptate(calibrate) : 30-140h9, bare de otel rectificate : 30-140h6, din oțel carbon, otel aliat și oțeluri inoxidabile. Mai exact, Trafil Czech SRO este specializată în producerea de bare trase la rece din oțel cu profil rotund și hexagonal, bare cojit-indreptate si bare rectificate cu o productie in 2017 de aproximativ 30.000 de tone de oțel si un efectiv de 50 de operatori calificati conform cerintelor actuale.

Grupul Lucefin – Trafil Czech este deja furnizor important pentru multe companii din sectorul auto dar si din alte sectoare precum constructii de masini si/sau constructii metalice, uzina din Cehia fiind certificată ISO 9001 si in proces de certifcare ISO TS.

Mai mult informatii in sectiunea Membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *