Incepand cu 21 martie 2019, ALPHA Industrieservice a aderat la ACAROM

ALPHA IS

Divizia din companie „SERVICII INDUSTRIALE” se compune din cele două companii ALPHA INDUSTRIESERVICE GmbH (Germania) ALPHA INDUSTRIESERVICE SRL (România) și ALPHA INDUSTRY SERVICE US, INC. (USA). Toate cele trei companii sprijină, cu un total de peste 300 de angajaţi, pe lângă companii renumite precum BMW, PORSCHE, DAIMLER, MAGNA etc., peste 500 de alte companii din ţară şi străinătate în ceea ce priveşte asigurarea calităţii produselor lor. Cele două companii ALPHA INDUSTRIESERVICE din Germania și România sunt certificate conform DIN EN ISO 9001:2015 şi oferă, prin personalul profesionist calificat, permanent soluţii de sisteme rapide. Mai mult decât atât, specialiştii noştri din industrie dispun de know how-ul necesar pentru a gestiona rapid posibilele probleme de calitate sau fazele critice din planul livrărilor. Toate prestările de servicii în jurul temei asigurarea calităţii şi a producţiei le rezolvăm exact conform normelor clienţilor noştri, pentru ca în cazul produselor clienţilor noştri calitatea să fie conformă la final. Flexibilitatea şi timpii de reacţie cei mai scurţi sunt în acest sens simbolurile de calitate ale noastre.

SERVICII

Companiile ALPHA INDUSTRIESERVICE se concentrează în totalitate pe tema “asigurării calităţii” în domeniul automotivelor. Asigurăm pentru numeroşi OEM (producători de echipamente originale) renumiţi (BMW, DAIMLER etc.) şi pentru furnizorii acestora calitatea produselor de-a lungul întregii supply chain. În acest context, experienţele şi cunoştinţele noastre speciale se circumscriu îndeosebi următoarelor domenii.

CONTROL, SORTARE ȘI RETUȘARE

Datorită specialiştilor noştri din industrie, dispunem de know how-ul necesar pentru a oferi suport activ clienţilor noştri în remedierea problemelor la faţa locului. Rezolvăm lucrări de testare, sortare şi retuşare, completări, lucrări de montaj, activităţi de ambalare şi reambalare cu acurateţe, rapid şi precis, conform normelor, şi livrăm zilnic o documentaţie detaliată a rezultatelor.

Oferim de asemenea sprijin bazei de angajaţi prin personalul nostru profesionist în planul soluţiilor referitoare la proiecte. În acest fel rezultă sinergii pentru o colaborare pe termen lung, deoarece angajaţii noştri de pe plan local dispun de cunoştinţele de specialitate necesare pentru produse.

Datorită echipamentului nostru tehnic existent (stivuitoare cu furcă, maşini electrice mici, tiruri, echipament de măsură şi retuşare, endoscop, bancuri de lucru, iluminat, aparatură de lucru etc.), suntem echipaţi optim pentru orice comandă. Angajaţii noştri se adaptează rapid noilor cerinţe şi stăpânesc metodele de testare uzuale.

Obiectivul şi exigenţa ALPHA constau în a furniza mereu piese 100 % fără defecţiuni. Pe lângă o muncă perfectă, aici se înscrie, desigur, şi raportarea complexă, cu evaluări detaliate. Pe baza documentaţiei actuale a imaginilor defecţiunilor etc., calitatea devine cuantificabilă, iar procesele pot fi adaptate concomitent în funcţie de obiectiv şi sistematic.

RESIDENT ENGINEERING, LINE SUPPORT / ASISTENŢA LA BANDĂ ŞI COMISIA DE COLECTARE

Suport profesionist găsiţi şi în domeniul “resident engineering”. Ne asumăm asistenţa (prelucrarea reclamaţiilor, comisia de colectare, asistenţa la bandă) direct la faţa locului, fiind interfaţa dintre client şi furnizor.

Prezenţa continuă garantează contactul personal cu responsabilii pentru asigurarea calităţii şi permite o evaluare şi prelucrare directă a problemelor apărute.

MANAGEMENTUL CALITĂŢII (OPTIMIZAREA ŞI AUDITUL PROCESELOR), PREZENTAREA MOSTRELOR, APROBĂRI ŞI MANAGEMENTUL RECLAMAŢIILOR

Instrumentele vizând calitatea, cum ar fi raportarea 8D, FMEA, Poka Yoke, Practical Problem Solving, Ishikawa şi 5W, sunt instalate de către departamentul nostru de specialitate în compania clienţilor noştri. Oferim o elaborare comună a măsurilor corective şi melioriste şi urmărirea lor.

Le oferim cu plăcere suport clienţilor şi direct în faza de producţie – de la testarea prototipurilor, până la acţiunile de sortare şi retuşare pe termen scurt din procesele în desfăşurare.

La cerere, audităm lanţul de procese şi ne asumăm managementul reclamaţiilor până la client, inclusiv la nivel internaţional.

SUPRAFEŢELE DE RETUŞARE, PREMONTAJE ŞI LUCRĂRI DE COMPLETARE, LOGISTICĂ ŞI ADMINISTRARE DEPOZITE

Dispunem de suprafeţe de testare, sortare şi retuşare proprii, parţial direct la client, la faţa locului. Prin partenerii de cooperare, de ex. Schnellecke (colţul rapid), le putem oferi o plus-valoare suplimentară clienţilor noştri. Datorită dotărilor tehnice deja existente, este garantat un timp de reacţie rapid.

Pentru mai multe detalii: https://alpha-is.eu/ro/acasa/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *