Firme ACAROM in contact cu Halfords UK

In zilele de 26 si 27 iunie 2018, reprezentantii concernului britanic Halfords, s-au intalnit si au purtat discutii cu firme membre ACAROM.

Intalnirile, organizate la Timisoara si Pitesti fac parte din actiunile proiectului COSME – Enterprise Europe Network – EEN, initiativa a Comisiei Europene, cea mai vasta retea care sprijina intreprinderi, organizatii de sprijinire a mediului de afaceri si profesionale, institute de cercetare, universitati, centre tehnologice, agenţii de dezvoltare din peste 50 de tari, incluzand cele 28 state membre ale Uniunii Europene si nu numai.

ACAROM, alaturi de ADR Sud Muntenia, sprijina activ concernul Halfords in demersul de cautare si contractare furnzirori pentru o gama variata de produse aftermarket dedicate autovehiculelor dar si vehiculelor pe doua roti, inclusiv biciclete. In acest context, un numar de 14 firme membre ale asociatiei noastra au fost selectate si s-au intalnit cu responsabilii pe probeleme de achizitii si calitate ai Halfords, prezentandu-si produsele si serviciile.

Aceste intalniri au reprezentat un prim pas , urmand ca in perioada urmatoare sa fie detaliate oportunitatile in vederea unor colaborari/contracte.

Halfords Marea Britanie, lant de distributie produse aftermarket auto cu o retea, 550 magazine in UK si alte tari, cu o cifra de afaceri de +1,2 miliarde lire sterline.

Pentru mai multe detalii cu privire la produsele cautate de Halfords in Romania, secretariatul ACAROM va sta la dispozitie la Tel: 0248.211.245, acarom@acarom.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *