Eveniment – Compania Viitorului, Sibiu 13 Iunie 2019

L’Entreprise de Demain – The Company of the Future

Conferinte, Mese Rotunde si Ateliere de Simulare 4.0

Editia din acest an va avea ca tema principala L’Entreprise de Demain / The Company of the Future :
In plina mondializare si intr-o epoca a revolutiilor tehnologice , transformarea digitala a intreprinderilor este o relitate care nu poate fi ignorata si care trebuie integrata in strategia de dezvoltare a companiilor. Nu exista nici un dubiu ca viitorul va fi virtual, conectat, colaborativ si reactiv la inovare .

Transformarea digitala ? DA, dar in acelasi timp, vor aparea noi meserii si competente in cadrul intreprinderilor, o noua gestiune a echipelor, a timpilor si a spatiului de lucru, dar si o noua relatie intre angajator si salariati.

Transformarea digitala ? DA, dar totodata si noi constrangeri legate de proprietatea intelectuala, datele personale si securitatea cibernetica.

Transformarea digitala ? DA, dar de asemenea respectul mediului, sisteme de gestiune a consumului de energie, fotovoltaica, lumina inteligenta si conectata.

ACAROM va invita sa participati la acest eveniment, sustinut de NTN SNR Sibiu, si suntem siguri ca veti descoperi elemente interesante privind rolul industriei 4.0 in evolutia viitoare a companiei dumneavoastra.

 

 

 

Pentru mai multe detalii privind evenimentul, accesati https://www.cfasibiu.ro/btob/rencontres-francophones-daffaires-2019/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *