ELBA Timisoara – participare de succes la targul international Light and Building Fair 2018

ELBA a prezentat la Frankfurt -Germania, in cadrul celui mai important targ de profil din lume – Light and Building Fair 2018, cele mai noi produse lansate de companie precum si gama completa de solutii de iluminat.

Desfasurat in perioada 18-23 martie 2018, targul international Light and Building Fair, a reunit peste 2.700 de expozanti din 55 de tari, ELBA Timisoara, companie membra ACAROM, prin podusele si solutiile oferite a fost o prezenta remarcata in cadrul targului.

ELBA s-a prezentat in fata actualilor si potentialilor clienti cu solutii eficiente, inovative de iluminat, precum solutii inteligente “IoT-Ready ™” – corpuri de iluminat care pot fi ușor dotate cu senzori și module de conectivitate după instalare.

In cadrul celor 6 zile de targ, experţii ELBA au demonstrat avantajele si eficienta celor mai recente produse destinate iluminatului industrial, stradal şi de birouri. Coordonarea integrată a designului superior, calitatea materialelor şi tehnologiile inteligente sunt principalele beneficii pe care clienţii se pot baza de la producătorul care iluminează România de aproape 100 de ani.

Prezenta ELBA la Light and Building Fair Frankfurt 2018, a fost una apreciata, fapt dovedit si de discutiile avute si feedback-ul primit din partea vizitatorilor.

Despre ELBA

Infiinţată în Timişoara, cu o tradiţie de aproape 100 de ani, ELBA este cel mai important producător de corpuri de iluminat din ţară, oferind in prezent o multitudine de solutii de iluminat atat pentru domeniul auto cat si pentru cel comercial, industrial sau stradal.

Mai multe informatii pe www.elba.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *