Alaturati-va campaniei Românii PLANTEAZĂ: O PĂDURE CÂT O ȚARĂ!

Industria auto din Romania a generat la nivelul anului 2019 o cifra de afaceri de cca 31 miliarde Euro, reprezentand 14% din PIB-ul Romaniei cu peste 230.000 de salariati, fiind primul sector industrial ca importanta din economia romaneasca.

Prin cele peste 160 de firme pe care le reuneste, ACAROM este asociatia reprezentativa a acestui sector fiind un partener recunoscut de catre autoritatile romane, presedintie, guvern, ministere, autoritati locale.

In virtutea celor de mai sus, si in virtutea excelentei colaborari cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurillor, va invitam sa ne alaturam campaniei Românii PLANTEAZĂ: O PĂDURE CÂT O ȚARĂ! http://mmediu.ro/articol/comunicat-de-presa-romanii-planteaza-o-padure-cat-o-tara-cea-mai-mare-campanie-de-impadurire-din-ultimul-deceniu/3194 lansata in data de 20 februarie 2020 de catre domnul ministru Costel Alexe.

Prin implicarea ACAROM si a firmei dumneavoastra in aceasta campanie, dorim sa aratam ca firmele din industria auto prin activitatile pe care le desfasoara si prin implicarea in campanii de mediu, ca suntem un sector industrial care doreste eliminarea poluarii si a efectelor acestuia, in fapt ca suntem O INDUSTRIE VERDE.

La aceasta campanie au confirmat pana in przent participarea si companii din Parteneriatul Auto Roman, precum: DACIA, Bosch, Continental, Daimler, Pirelli, Draexlmaier, Schaeffler, Infineon, alte companii fiind in curs de confirmare.

Va invitam astfel sa va alaturati acestei campanii, alaturi de ACAROM si membrii Parteneriatului Auto Roman.

Asteptam raspunsul dumneavoastra la acarom@acarom.ro , Tel : 0248.211.245 .

Pentru informatii suplimentare privind campania si despre cum puteti participa la aceasta campanie, domnul Mihai Enescu, consilier al Ministrului Mediului, Apelor si Padurillor, va sta la dispozitie la adresa mihai.enescu@mmediu.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *