AECTRA Plastics – Automotive Road-Show 2019

In perioada 13-24 mai 2019, compania AECTRA Plastics, distribuitor de mase plastice si membru ACAROM a organizat un AUTOMOTIVE Road show deosebit de original si care s-a bucurat de un real succes, masurat printr-o participare si rata de raspuns peste asteptari.

Partenerii AECTRA Plastics, producatori la scara mondiala de mase plastice impreuna cu specialistii companiei au parcurs o distanta de aproximativ 2’000 km, vizitand nume importante in industria auto din Romania, Tier 1 si Tier 2.

Scopul principal al acestui maraton a fost prezentarea noilor trend-uri in industria auto, aplicatiile si viitorul acestora, intrebari si solutii in domeniul curent de productie pentru fiecare producator de componente vizitat.

Intentia declarata a acestui Automotive Road Show a fost prezentarea si sustinerea muncii de cercetare in domeniul dezvoltarilor de componente in industria auto. AECTRA Plastics, impreuna cu partenerii ei, a raspuns intr-o maniera profesionista la toate solicitarile venite din partea producatorilor de componente din Romania. Asa cum face acest lucru de mai bine de 20 de ani, AECTRA Plastics se reiventeaza in permanenta, marturie stand reactia deosebit de pozitiva venita din partea celor care au raspuns afirmativ la invitatia de a participa la AECTRA Plastics AUTOMOTIVE Road Show 2019.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de AECTRA Plastics https://www.aectra-plastics.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *