ACAROM prezenta la aniversarea a 20 de ani de presa auto in Romania

Asociația Presei Auto din România (APAR) a sarbatorit marți, 10 octombrie, 20 de ani de activitate.

In cadrul unui eveniment desfasurat la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, presa auto din tara noastra a celebrat 20 de ani de activitate, participand membri ai Guvernului, reprezentanti ai RAR, ai sectorului auto si evident ziaristi auto.

ACAROM impreuna cu membri sai, Grupul DACIA Renault, Ford si Bosch, s-au alaturat acestui eveniment important pentru presa auto din Romania, reitarand ideea ca tara noastra are nevoie de un sector auto modern si eficient, de un parc auto din ce in ce mai nou si mai putin poluant, precum si de o colaborare stransa cu autoritatile nationale in vederea atingerii obiectivelor propuse.

Credem cu tarie ca rolul presei auto nationale va continua sa fie unul extrem de important, acela de a aduce publicului larg informatii si analize cu privire la piata si sectorul auto, interesante si actuale.

Asociaţia Presei Auto din România este o organizaţie profesională ce reuneşte cei mai cunoscuți și apreciați ziariști de presă auto, dar și cele mai importante medii de presă auto naţionale. Incepand cu 1998, Asociaţia Presei Auto din România organizeaza pe plan local competiţia Car Of The Year.

http://www.autopromag.ro/wp-content/uploads/2017/10/Logo-APAR-20-de-ani.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *