ACAROM participa la targurile Intec/Z Leipzig, Germania

ACAROM sprijina participarea firmelor romanesti la manifestari expozitionale internationale.

In acest context se inscrie si participarea asociatiei noastre la targurile International Intec/Z, organizate in perioada 5-8 Februarie 2019 la Leipzig in Germania.

Participarea la Intec / Z a firmelor românești a fost inclusă în programul de promovare a exporturilor, participarea realizându-se în cadrul a două pavilioane naționale, câte unul în fiecare târg, funcție de specificul firmelor.

Sub coordonarea Ministerului pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat, patru firme romanesti (Alwo Therm, Nova Grup, Kristoteq CNC Solutions, Global Tech Services)  participa cu standuri in cadrul unui pavilion national la targul international Intec 2019, eveniment dedicat producatorilor de mașini unelte, tehnologii de fabricație și automatizare pentru industria prelucrarii metalelor.

In paralel se desfasoara targul Z, eveniment dedicat subcontractării și furnizorilor de piese, componente, module și tehnologii pentru industria prelucratoare unde sunt prezente trei firme romanesti (Risc Management Company, Kristo si MS CH Final).

Pe langa participarea cu standuri epozitionale, programul manifestarilor cuprinde si o sesiune de intalniri B2B avand ca scop initierea si dezvoltarea schimburilor comerciale dintre companiile participante.

ACAROM este prezenta la aceste manifestari, oferind suport permanent firmelor participante.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *