A trecut un an trist de cand Domnul Constantin STROE ne-a parasit pentru totdeauna

Constantin STROE
1942-2016

A trecut un an trist de cand Domnul Constantin STROE ne-a parasit pentru totdeauna. Cu toti pastram vie amintirea marelui disparut, lider inascut, inteligent si determinat, cu o putere de munca exemplara si totdeauna preocupat de viitorul zecilor de mii de oameni, viitor care depindea de intelepciunea, energia si de forta personalitatii sale. Pastram insa si amintirea „sefului”, Domnul Stroe: exigent, riguros, excelent psiholog, dar cald si gata sa ajute cand era nevoie.

Inca de la inceputurile Daciei si-a dedicat fara rezerve toata viata profesionala uzinei si industriei auto din tara, carora le-a ramas credincios pentru totdeauna. In 1990 oamenii l-au chemat sa conduca Dacia, in fruntea careia a traversat cu succes furtuna devastatoare a tranzitiei. A intuit din timp ca uzina  nu putea sa-si continue singura drumul in conditiile date, astfel ca a cautat cu inteligenta si  perseverenta cuplarea cu un constructor international puternic. Realizarea privatizarii cu Renault  in 1999 a reprezentat implinirea visului si capodopera vietii Domnului Constantin Stroe. A fost ales sa conduca in continuare, pentru inca trei ani, procesul de renastere a Daciei, asezand-o pe traiectoria de succes international pe care evolueaza si astazi.

In anul 1996 a fondat ACAROM, al carui presedinte a ramas pana in ultima zi a vietii. In acesta pozitie a fost cel mai energic si cel mai puternic sustinator al industriei auto atat in tara cat si in exterior.

La un an de la disparitia sa, noi, colegii de la ACAROM, membrii Consiliului Director al asociatiei, alaturi de numerosii nostri colaboratori din tara, aducem tributul nostru de recunostinta Domnului Constantin Stroe pentru tot ce a facut pentru noi.  Lumina personalitatii sale exceptionale, ideile si exemplul sau, continua sa ne calauzeasca pe drumul pe care Domnia Sa ne-a condus in timpul vietii.

Ii ramanem pe veci recunoscatori.

Un comentariu la “A trecut un an trist de cand Domnul Constantin STROE ne-a parasit pentru totdeauna

  1. _Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Stroe a constituit un exemplu de perseverenta in activitatea comuna pentru noi toti care am lucrat impreuna in perioade grele si frumoase in cadrul familiei noastre de constructori adevarati din industria automobilului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *